Koppelen (pairing) van de robotstofzuiger niet meer mogelijk

Koppelen (pairing) van de robotstofzuiger is niet meer mogelijk. De robotstofzuiger wordt niet gevonden in de Scout app. Het WiFi-symbool van de robotstofzuiger knippert en na een wachttijd verschijnt opnieuw de weergave Pairen op de display.

De router is vervangen of het WiFi-wachtwoord is gewijzigd.

Breng de WiFi-verbinding als volgt tot stand:

1. Houd de toets WIFI op de meegeleverde afstandsbediening van de robotstofzuiger net zolang ingedrukt tot op de display van de robotstofzuiger PaIR verschijnt.

De toegangsgegevens tot de WiFi van het thuisnetwerk worden gereset.

2. Start de pairing van uw robotstofzuiger in de app opnieuw, zodat de WiFi-verbinding met het thuisnetwerk weer tot stand kan worden gebracht.

Vervolgens verschijnt de robotstofzuiger weer als verbonden toestel in de app.

Als het WiFi-wachtwoord via een wachtwoordmanager op de smartphone wordt ingevoerd, moet het wachtwoord ook in de wachtwoordmanager worden gewijzigd. Anders voert u het WiFi-wachtwoord handmatig in via het toetsenbord van de smartphone.