• Gratis bezorging vanaf 30 €

Keukenaccessoires

Om ervoor te zorgen dat u erop kunt vertrouwen dat u met uw Miele-keukentoestellen altijd perfecte resultaten bereikt, bieden wij u een uitgebreid assortiment originele Miele-accessoires aan. Zo kunt u uw toestellen aan uw persoonlijke behoeftes aanpassen.

Accessoires ovens

Miele-ovens worden geleverd met verschillende accessoires. Met extra accessoires kunt u nog beter profiteren van de veelzijdige mogelijkheden van uw toestel.

Accessoires stoomovens

Miele-stoomovens worden geleverd met verschillende accessoires. Met extra accessoires kunt u nog beter profiteren van de veelzijdige mogelijkheden van uw toestel.

Accessoires microgolfovens

Door het gebruik van originele Miele-accessoires in combinatie met uw Miele-microgolfoven bereikt u een betrouwbaar, perfect resultaat.

Accessoires lades

Door het gebruik van originele Miele-accessoires in combinatie met uw Miele-lade bereikt u een betrouwbaar, perfect resultaat.

Accessoires kookplaten

De accessoires voor Miele-kookplaten zijn qua afmetingen en functie speciaal afgestemd op deze toestellen, zodat perfecte resultaten gegarandeerd zijn.

Accessoires dampkappen

De optimale werking van uw dampkap wordt voor een groot gedeelte beïnvloed door goede geleiding van de afgevoerde lucht.Om deze te garanderen, bieden wij veel ventilatietechnische accessoires aan, die wat betreft afmetingen en werking speciaal op de toestellen zijn afgestemd.

Accessoires Range-producten

Om uw Ranges keukentoestellen met de verschillende functies optimaal te kunnen gebruiken, is er een serie bij te bestellen accessoires. Hiermee bereikt u altijd een perfect resultaat. Om uw Ranges-toestellen ruimtelijk perfect en flexibel te kunnen integreren, bieden wij een groot aantal montage-accessoires aan.

Accessoires koffiemachines

De accessoires voor Miele koffiemachines zijn qua afmetingen en functie speciaal afgestemd op deze toestellen voor gegarandeerd perfecte resultaten. De exclusieve, speciaal op Miele koffiemachines afgestemde koffie werd in samenwerking met een koffiebranderij samengesteld zodat u gegarandeerd ten volle kunt genieten van uw koffie.

Accessoires koel-, diepvries- en wijnklimaatkasten

De accessoires voor koel-, vries- en wijnklimaatkasten van Miele zijn qua afmetingen en functie speciaal afgestemd op deze toestellen, zodat perfecte resultaten gegarandeerd zijn.

Accessoires vaatwassers

De accessoires voor Miele-vaatwassers zijn qua afmetingen en functie speciaal afgestemd op deze toestellen, zodat perfecte resultaten gegarandeerd zijn.

    • Technische wijzigingen voorbehouden. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie.