• Gratis bezorging vanaf 30 €

Dampkappen in werkblad

Hulp nodig?
Categorieën
Er zijn 2 producten beschikbaar voor de huidige gekozen filters
2 producten
Koopadvies

Ontdek welke dampkap voor jou de beste is

Beantwoord een paar vragen en ontdek welke dampkap het best aan jouw noden voldoet. Je ideale toestel is slechts een paar klikken verwijderd.

Help me kiezen
DAD 4941 Black Levantar
Downdraft‑werkbladdampkap
in een elegant obsidiaanzwart design en met intuïtieve SmartControl-bediening
  Leverbaar in 1-5 werkdagen
  2 599,00 € [1]
  Leverbaar in 1-5 werkdagen
  DAD 4841 Black Levantar
  Downdraft‑werkbladdampkap
  in een elegant obsidiaanzwart design en met intuïtieve SmartControl-bediening
   Levertijd langer dan 14 werkdagen
   2 599,00 € [1]
   Levertijd langer dan 14 werkdagen

   Inbouw dampkappen van Miele: naadloze elegante integratie

   De inbouw dampkappen van Miele passen perfect bij alle soorten kookplaten, of ze nu inductie, gas of elektrisch zijn. Met hun uitzonderlijke designs voegen deze inbouw dampkappen zich naadloos in je keuken. Ze zijn voorzien van LED-verlichting en roestvrijstalen metalen vetfilters. Welkom in de keuken die aan al je behoeften voldoet!

    

   Geef je keuken ademruimte

   Met de inbouw dampkappen van Miele kook je niet alleen zonder vervelende geuren, maar ook in stilte. Of je nu kiest voor een groepsafzuiging, een uitschuifbare dampkap of een onderbouwmodel, elk van de 24 geïntegreerde dampkappen van Miele heeft opmerkelijke eigenschappen. Denk aan roestvrijstalen metalen vetfilters (met 10 lagen) die vaatwasserbestendig zijn, de CleanCover coating die beschermt tegen aanraking met elektrische bedrading en de mogelijkheid voor afvoer of recirculatie.

   De duurzaamheid van deze inbouw dampkappen biedt gemoedsrust en dagelijks comfort, dankzij de ECO-motor (beschikbaar in 10 modellen) waarmee je tot 70% energie kunt besparen in vergelijking met conventionele motoren.

    

   Sterke punten van de Inbouw Dampkappen van Miele:

   Optimale werking: afvoer en/of recirculatie, Nabedrijf

   Duurzaamheid: ECO-motor, LED-verlichting

   Technologie: Con@ctivity 3.0, Miele@home connectiviteit, automatische uitschakeling van de Booster-modus

   Strak design: roestvrij staal en/of glas, elektronische bediening, aanraakgevoelige knoppen

   Gemakkelijk in onderhoud: roestvrijstalen metalen vetfilters, CleanCover coating

   Momenteel zijn er 8 modellen van inbouw dampkappen beschikbaar op de Miele Webshop België. Voor vragen of meer informatie, neem contact op met onze klantenservice via 02 451 1616 of stuur een e-mail naar contact@miele-support.be.

    

   Waarom kiezen voor een inbouw dampkap van Miele?

   Met instelbare vermogensniveaus en een programmeerbare indicator voor vetfilterverzadiging, zijn de inbouw dampkappen van Miele ontworpen om je het leven gemakkelijker te maken en je kookplezier te vergroten.

    

   Miele streeft naar "Immer Besser" - Altijd beter

   De engineering van Miele weerspiegelt de bedrijfsfilosofie om voortdurend te streven naar "Immer Besser" - Altijd Beter, sinds 1899. Elk Miele-apparaat wordt geleverd met opmerkelijke technologie. Bij inbouw dampkappen vertaalt zich dit in stille ECO-motoren, omtreksafzuiging en een traploze regeling van de verlichting.

    

   Verbeterde Veiligheid

   Na het koken zorgt de Nabedrijf functie ervoor dat de dampkap 5 tot 15 minuten blijft draaien en vervolgens automatisch uitschakelt. De automatische uitschakeling optie zorgt ervoor dat de inbouw dampkap na 10 uur automatisch stopt, mocht je het vergeten zijn of per ongeluk laten draaien.

    

   De Keuken van de 21e Eeuw

   Met een inbouw dampkap van Miele kies je voor een serene en comfortabele keukenomgeving. Geniet van gesprekken, muziek en plezier; je dampkap zorgt voor schone lucht en een rustige sfeer. Dankzij het gebruiksgemak en het eenvoudige schoonmaakproces ervaar je het plezier van koken als nooit tevoren.

    Naar begin pagina