• Gratis bezorging vanaf 30 €

Strijkmachines

Hulp nodig?
Categorieën
Er zijn 1 producten beschikbaar voor de huidige gekozen filters
1 producten
B 995 D
Strijkmachine
met stoomfunctie voor de beste resultaten en een beter gebruiksgemak.
  Leverbaar in 1-5 werkdagen
  2 029,00 € [1]
  Leverbaar in 1-5 werkdagen

   

  Miele: Automatische strijkmachines, ontworpen voor jou

   

  Je stapelt steeds meer te strijken was op; het wordt allemaal droog en het kost je ook nog eens veel tijd en rugpijn? De automatische strijksystemen van Miele zijn dé oplossing voor onvervalst comfort in jouw leven! Praktisch, all-in-one en doeltreffend: kies voor de essentie van comfort met de Miele automatische strijkmachines.

   

  Haal topprestaties in huis

   

  De strijksystemen van Miele zorgen voor een doeltreffende én aangename strijk-ervaring dankzij hun uitmuntende technische prestaties, hun design en vooral: de tijdswinst die ze je opleveren.

  ·         Hoogstaande technologie: temperatuur aangepast aan het textiel, constante druk gelijk aan 7 kg, twee reservoirs voor onmiddellijke en regelmatige stoom… Kortom, de strijkijzers van Miele bieden je een high-end strijkresultaat, vergelijkbaar met dat van een professionele stomerij.

  ·         Gemakkelijk in gebruik: de werking van de persen, strijkrollen en strijkmachines van Miele is ontworpen voor jouw optimale comfort. Gemakkelijk in gebruik, vrije rotatie van de cilinders en dus geschikt voor alle soorten kleding en stof, de voetpedaal die je handen vrij houdt en strijken staand of zittend mogelijk maakt, opvouwbaar en draagbaar… jouw Miele strijksysteem past overal.

  ·         Unieke extra troeven: gebruik van leidingwater voor stoom, ophangstang voor opgevouwen of te drogen wasgoed, variabele cilindersnelheid... De unieke troeven van de Miele automatische strijktoestellen maken ze tot slimme apparaten die zelfs jouw energieverbruik optimaliseren.

   

  De sterke punten van de Miele automatische strijkmachines

   

  • Hoogwaardige prestaties - Stoom- en tweereservoirtechnologie

  • Gebruiksgemak - Strijken zittend/staand

  • Snel uit- en inklappen - Aanzienlijke ruimtebesparing

  • Maximale veiligheid - Automatische uitschakeling

  • Ergonomisch design

   

  Waarom kiezen voor een Miele strijkmachine?

   

  Handig en praktisch, de Miele strijksystemen besparen je massa’s tijd terwijl ze geen millimeter aan kwaliteit inbinden, integendeel. Laat Miele je dagelijks leven vergemakkelijken!

   

  Typische "Deutsche Gründlichkeit"

   

  De Miele was-verzorgingssystemen zijn het resultaat het industriële vakmanschap dat ons merk al sinds 1899 typeert. Elke Miele strijkmachine is ontworpen als een maximaal gebruiksvriendelijke technologische tool met innovatief, duurzaam design en unieke, handige functies.

   

  Uitmuntende veiligheid

   

  Alle Miele strijkijzers zijn voorzien van een automatische uitschakelfunctie voor maximale veiligheid. Alles is ontworpen om je handen en kleding te beschermen: de machine stopt als je vingers onder de beschermrand zitten, het strijkoppervlak gaat omhoog… safety first!

   

  Een revolutie voor jouw dagelijks leven

   

  Met één klik opvouwen, stabiele basis, sober design - de Miele strijkmachine is jouw trouwe bondgenoot voor het dagelijks leven. Je kunt hem overal in huis plaatsen en verplaatsen. Miele verrijkt je leven met moderniteit, ruimtebesparing en comfort.

   Naar begin pagina