• Gratis bezorging vanaf 30 €

Eenvoud

Breng meer tijd door met uw gasten

Intuïtief en innovatief

De Dialog Oven zet niet alleen door zijn unieke technologie de standaard, maar overtuigt ook met zijn intuïtieve bedieningsmogelijkheden – naar wens gewoon via uw smartphone. Met MobileControl stuur u instellingen voor recepten direct naar de Dialoog-oven en hebt u altijd zicht op het gaarproces. 

Veeleisende M Chef-menu's

Uitgebreide menu's van meerdere componenten zijn voor u vanaf nu geen uitdaging meer. Dankzij de functie M Chef menu kunt u ontspannen al uw aandacht aan uw gasten schenken, in de wetenschap dat de gerechten zullen slagen. De Miele Dialog Oven bewaakt voortdurend zelfstandig de bereiding, zodat alle levensmiddelen tegelijkertijd perfect gegaard worden. Verheug u op veeleisende gerechten zoals zalm op een bedje van snijbiet en vers gebakken brioche, alles tegelijkertijd perfect bereid.

Gewoon perfect

Volg uw culinaire enthousiasme en wees niet huiverig om moeilijke gerechten te bereiden. Met de Dialog Oven van Miele wordt zelfs het bakken van een luchtige soufflé pure vreugde. Geniet van de vrijheid om elk droomgerecht te verwezenlijken, waarvan u al lange tijd bewondering voor de bereiding had. De Dialog Oven neemt naar wens de leiding van u over en levert de beste resultaten, in het geval van de soufflé zelfs helemaal zonder waterbad. 

Uitrusting afhankelijk van het model. Afbeelding(en) ter illustratie, als toelichting

    • Technische wijzigingen voorbehouden. Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie.
Naar begin pagina