Uitstekend vloeibaar wasmiddelsysteem

Uitstekend vloeibaar wasmiddelsysteem
Miele heeft een revolutie veroorzaakt op het gebied van de wasbehandeling: het 2-fasensysteem van Miele wast grondiger en schoner dan conventionele, vloeibare wasmiddelen zonder bleekmiddel, aangezien deze de andere bestanddelen zouden vernietigen.Doordat Miele UltraPhase 1 en 2 apart zijn verpakt en apart worden gedoseerd, is het mogelijk om bleekmiddel te gebruiken in het TwinDos®-systeem.
De werkzame stoffen en enzymen in UltraPhase 1 maken het vuil los en verwijderen vlekken, zoals olie en vet, eiwitten en zetmeel.Met UltraPhase 2 wordt het bleekmiddel op het optimale tijdstip toegevoegd aan het wasproces en worden zelfs hardnekkige vlekken (zoals koffie, thee, fruitsap en rode wijn) verwijderd.Het grote voordeel van dit doseerprincipe: u kunt voor het eerst niet alleen gekleurd wasgoed, maar ook wit wasgoed perfect wassen met een vloeibaar wasmiddel.
Automatisch doseren met TwinDos is niet alleen handig, maar garandeert tegelijkertijd dat uw was perfect schoon wordt: met UltraPhase 1 en 2 wordt uw toestel het beste systeem voor vloeibaar wasmiddel.TwinDos® doseert UltraPhase 1 en 2 op een optimaal moment in het wasproces en bereikt zo het beste waseffect. Bovendien doseert TwinDos® zo nauwkeurig, dat u tot 30% wasmiddel kunt besparen in vergelijking met handmatig doseren.
Bewezen kwaliteit
Het Hohenstein-instituut onderzocht de eigenschappen van automatische 2-fasendoseersystemen in combinatie met de Miele-wasmiddelen UltraPhase 1 en 2. Het onderzoek bevestigde het eersteklas wasresultaat op het gebied van vlekverwijdering, witheidsgraad, antivergrijzing en doseernauwkeurigheid.
Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld