• Gratis bezorging vanaf 50 €

Vacuümlades

Hulp nodig?
Categorieën
Er zijn 1 producten beschikbaar voor de huidige gekozen filters
1 producten
Koopadvies

Ontdek welke lade voor jou de beste is

Beantwoord een paar vragen en ontdek welke lade het best aan jouw noden voldoet. Je ideale toestel is slechts een paar klikken verwijderd.

Help me kiezen
EVS 7010
Greeploze vacuumlade 14 cm hoog
voor het professioneel vacumeren van levensmiddelen.
Obsidiaanzwart
Leverbaar in 1-5 werkdagen
€ 2.599,00 [1]
Leverbaar in 1-5 werkdagen

 

Ontdek de voordelen van de Miele vacuümlade [EVS 7010] voor perfecte voedselconservering

 

Ontdek de professionele kwaliteit voor langdurige conservering en perfecte bereiding van je gerechten: de Miele vacuümlade [EVS 7010]. Met zijn perfecte design en inbouwmogelijkheid is dit apparaat een waardevolle toevoeging aan je keuken.

 

Innovatie in het hart van je huis

 

De Miele vacuümlade is een toonbeeld van zorg en perfectie: onzichtbaar dankzij de soft Push3Open-opening, krachtig dankzij zijn ruime capaciteit en drie niveaus van vacuümverzegeling en slim dankzij de SensorTouch-bediening. Deze inbouwlade onder je Miele oven stelt je in staat om al je culinaire wensen te conserveren, voor te bereiden, op te warmen, te marineren en te verwarmen.

 

De voordelen van de Miele vacuümlade

 

Behoud van voedingswaarde: behoud van smaak, voedingsstoffen en kleuren van voedsel

Professioneel gereedschap: portiecontrole, voedselopslag en duurzaamheid

Praktisch en gebruiksvriendelijk: gevoelige bediening, gedempte deur

Tijdloos design: inbouw, zonder handgreep, slechts 14 cm hoog

Ontdek onze Miele online winkel in België: de vacuümlade is direct beschikbaar. Voor vragen, opmerkingen of aanvullende informatie, neem contact op met onze klantenservice via e-mail contact@miele-support.be of bel 02 451 1616.

 

Waarom kiezen voor de Miele vacuümlade?

 

Efficiënt en stijlvol: de Miele vacuümlade maakt je leven gemakkelijker. Of het nu gaat om een eenvoudige opwarmmaaltijd, een opslaglade of een hoogwaardig hulpmiddel voor marineren, de vacuümlade zal constant kwaliteit en gemak aan je keuken toevoegen. Dankzij de ingenieuze engineering is Miele een merk dat aan alles denkt om je dagelijkse leven te vergemakkelijken.

 

Duitse kwaliteit

 

Sinds 1899 garandeert Miele uitstekende huishoudelijke apparaten. Met intrinsieke kwaliteiten zoals het behoud van smaak, voedingsstoffen en kleuren van bewaard voedsel, of de lange gebruiksduur van vacuümverzegelde containers, zet de Miele vacuümlade de traditie van "immer besser" - altijd beter - voort voor professionele voedselvacuüm-verzegeling.

 

Maximale veiligheid

 

Miele creëert veilige apparaten. De vacuümlade heeft een gedempt openings- en sluitingssysteem dat bescherming biedt tegen schokken. Eenmaal verzegeld, zijn Miele vacuümzakken hittebestendig, waterdicht en smaakneutraal.

 

Een keuken van de toekomst

 

Naadloos geïntegreerd in je keuken, ergonomisch en duurzaam ontworpen: de Miele vacuümlade bespaart tijd, vermindert de stress van het bereiden, opwarmen of bedenken van maaltijden, en laat je genieten van alledaagse geneugten. Kies voor de Miele kwaliteit.

    Naar begin pagina